Vedete din Romania

#aurelian temisan #tatic #monica davidescu

Aurelian Temisan a devenit tatic

Actrita Monica Davidescu (38 de ani), sotia lui Aurelian Temisan (foto), a adus duminica pe lume o fetita.  La nastere micuta cantarea 3,600 kilograme si masura 53 de centimetri.

Aurelian Temisan a aflat vestea cea mare in timpul festivalului de la Cernavoda , la care a participat in calitate de membru al juriului.

"La nastere, fetita a avut greutatea mea, doar ca a fost mai lunga cu un centimetru decat aveam eu in urma cu 38 de ani. Micuta a primit o nota buna, dar, la cate note am dat la Cernavoda, nu mai retin. Totul a decurs fara nicio problema. Acum suntem bine cu totii, acasa", a declarat Aurelian Temisan pentru Ring.

monica davidescu si Aurelian Temisan  sunt impreuna de 15 ani si si-au oficializat relatia abia in 2006. Cei doi nu au ascuns faptul ca vor sa-si mareasca familia si ca vor cel putin un urmas. Visul lor a fost amanat de mai multe ori in cauza problemelor de sanatate de care s-a lovit Monica Davidescu, probleme care au impiedicat-o sa ramana insarcinata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare