Vedete din Romania

#tv #valeriu lazarov #augusta lazarov

Augusta Lazarov nu renunta la verigheta

Sfarsit de saptamana trist pentru familia lui Valeriu Lazarov. Augusta si fii producatorului tv l-au comemorat pe acesta vineri dupa-amiaza, alaturi de apropiati si oameni care au lucrat cu acesta. Printre ei s-au aflat si vedetele care au fost lansate de regretatul om de televiziune: Dan Negru si Mircea Radu.

Catedrala Sfantul Iosif din Capitala a fost vineri locul in care oamenii care l-au iubit pe Valeriu Lazarov s-au intalnit sa il pomeneasca. Imbracati in haine negre , alaturi de familia producatorului stins din viata in urma cu aproape o luna, s-au aflat fiii acestuia, veniti din Spania pentru acest eveniment.

Imbracata in negru , slabita si incercanata, Augusta Lazarov a plans intruna in timpul slujbei. In timp ce preotul oficia ceremonia, Augusta s-a uitat tot timpul la verigheta de pe inelarul stang, care a reprezentat simbolul dragostei dintre ea si Lazarov, noteaza Click!

Impreuna cu Augusta au fost vineri prieteni si oameni care au lucrat alaturi de cunoscutul om de televiziune: Titus Munteanu, Dan Manoliu, Corina Chiriac, actori care au jucat in telenovelele realizate de casele sale de productie. Nu au lipsit nici vedete precum Dan Negru sau Mircea Radu, care au fost lansate de regretatul om de televiziune.

Ceremonia de pomenire a fost incheiata de Augusta Lazarov, care le-a multumit celor prezenti pentru ca au fost alaturi de ea in toate momentele grele. "Valeriu este aici cu noi, prin toti oamenii carora le-a schimbat viata", a rostit Augusta, printre lacrimi. Fosta vedeta TVR le-a spus reporterilor Click! ca nu accepta ideea de a renunta la lucrurile materiale care ii aduc aminte de el: "N- o sa renunt niciodata la verigheta, este un simbol al iubirii care ne-a unit pe mine si pe Valeriu", a declarat sotia lui Lazarov, pentru Click!

Potrivit apropiatilor familiei, ea si fiul mijlociu al lui Lazarov, Roberto, vor mai ramane o perioada in tara pentru a se ocupa de afacerile celebrului producator de televiziune.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare