Vedete din Romania

Au aparut primele poze cu Ana Violeta Banica

Chiar daca au trecut doar luni de cand Andreea Marin Banica a devenit mama, aceasta s-a lasat fotografiata alaturi de familia sa, intr-un pictorial realizat de revista .

Dupa ce a iscat o adevarata isterie in randul ziaristilor si fotografilor cu ocazia botezului celui mai nou membru al familiei, Andreea Marin Banica a fost personajul principal al unui pictorial si a unui intrerviu, in care apar si primele imagini care o infatiseaza pe Ana Violeta, pitica familiei Banica.

Toata familia

In exclusivitate, Andreea si Stefan au acceptat sa o prezinte pe micuta Violeta, bebelusul cel mai mediatizat si mai asteptat de publicul din Romania. Cei 4, desigur il amintim aici si pe Stefanel, in varsta de 6 ani, au oferit o zi din viata lor, o viata frumoasa, de familie fericita si unita, dupa cum relateaza revista Viva .

Fotografiile, realizate in camera micutei, au reusit sa surprinda o familie fericita si implinita in care apar parintii si fratiorul Violetei. Imbracata intr-o rochita alba de printesa, a fost imortalizata dormind linistita pe umarul mamei sale, stand in bratele acesteia si uitandu-se fix in camera de luat vederi, sau alaturi de intrega sa familie.

Ana Violeta rade cu spor

“Prima baita a fost direct in cada mare, cu teama la inceput, apoi cu joaca si chiar cu scurte scufundari sub supravegherea unui specialist, asa ca de atunci n-am mai schimbat obiceiul, cada cea mica a ramas deoparte. Fetita noastra nu plange mult, dar rade cu spor, e o fire foarte vesela. Doarme bine, dupa miezul noptii viseaza dimineata”, a povestit Andreea Marin in Viva.

Pentru articolul complet si poze cu Ana Violeta Banica apasati aici.

 

Foto: Viva


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului