Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu fiu #mihaela radulescu

Asa mama, asa fiu! Baiatul Mihaelei Radulescu, de nerecunoscut

Fiul Mihaelei Radulescu ii calca pe urme! Ayan, fiul pe care jurata de la “Romanii au talent” il are din casnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, mosteneste pasiunea mamei sale pentru sport,, iar acest lucru se vede!

Pasionat de motoare si de snowboard, Ayan, in varsta de 14 ani, a luat decizia, in ultimele uni, sa-si lucreze muschii si la sala. Rezultatele se vad cu ochiul liber, iar Mihaela Radulescu nu rateaza nicio ocazie sa-si tina fanii la curent cu realizarile fiului sau!

 

Ayan locuieste in Monte Carlo. “E cel mai bun la scoala, e pasionat de sporturi si activitati trasnite pe care le facem impreuna ‒ skateboard electric, parapanta, parasutism, snowboard, wakeboard, karting etc. Am avut cu el o relatie foarte strânsa de la inceput, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bona niciodata, nici in ziua de azi nu am. Am incercat mereu sa fiu lânga el si, chiar daca am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lânga el la tot ce conteaza pentru el. Asa ca de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte buna, copilul fiind foarte echilibrat! Nu s-a aruncat nicio-data pe jos cerându-mi jucarii in maga­zine, ba chiar il rugam eu sa ia mai mult de una, nu a tipat, nu a facut crize… Nu am avut astfel de probleme cu el! Fiind un copil echilibrat, a fost foarte usor sa avem discutii despre orice: despre scoala, sport, fete, sex, iubire. Sigur, sa ne intelegem, am vorbit ca pentru vârsta lui. in ceea ce priveste computerele, am pro­gramul de „parental control“ pe fiecare dintre ele, televizorul nostru nu are acces la programele românesti, adica este ferit de toate aceste tentatii”, declara Mihaela Raluescu pentru viva.ro in urma cu 3 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare