Vedete din Romania

#proces Antonia #copii Antonia #vedete intern #divort Antonia #antonia #showbiz

Antonia isi pierde copilul?

Procesul in urma caruia sotii Antonia si Vincenzo Castellano urmeaza sa decida custodia micutei Maya, in varsta de 5 ani, s-a amanat din nou. Situatia nu ii este nicidecum favorabila Antoniei, care se vede deja pe punctul de a-si pierde copilul.

Bucuria Antoniei, devenita mama pentru a doua oara la sfarsitul anului trecut, este umbrita de scandalul in care este implicata si care vizeaza, pe de o parte, divortul de italianul Vincenzo Castellano, dar si obtinerea custodiei fetitei celor doi.



Familia sotului ei este decisa sa o lase pe artista fara copila. "Nu vorbesc cu Antonia. Deloc. Ce sfat sa ii dau? Sa-l insele si pe Velea? Cred ca ii e dor de Maya. Acum doua luni si jumatate a vazut-o pe fiica ei. Nu mai am inca un nepotel, decat daca face Vincenzo inca un copil", au fost comentariile socrului Ciro Castellano la iesirea de la Tribunal.

Antonia, desi aflata in plin proces de divort, si-a asumat inca de anul trecut relatia cu Alex Velea, cu care are acum si un baietel, Dominic, in varsta de o luna si jumatate. Toata aceasta situatie ii pericliteaza sansele de a o primi in ingrijire pe micuta Maya. In plus, amanarea procesului creste si mai mult starea de tensiune a tinerei cantarete.

CITESTE SI:

Imagine-soc! Cum arata Andreea Marin acum 20 de ani
Madalina Ghenea, in dosarul prostituatelor de lux?
Valentina Pelinel, adevarul despre divort!

 

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului