Vedete din Romania

# antonia varsta # antonia copii # antonia top frumusete #antonia

Antonia, in topul celor mai frumoase femei din lume

Frumusetea cantaretei Antonia a fost remarcata si de straini. Artista a fost inclusa in topul celor mai frumoase 100 de femei din lume intr-un clasament realizat anual de Independent Critics.

Anul trecut vedeta a ocupat locul 27 in acest top, dar anul acesta s-a clasat pe o pozitie mult mai buna, locul 11, surclasand vedete precum Natalie Portman (50), Margot Robbie (33), Emilia Clarke (26) şi Emma Watson (14).

În ultimii 28 de ani, Independent Critics a publicat topurile celor mai frumoase 100 de femei din lume, printre câştigătoare numărându-se Emma Watson, celebră pentru franciza Harry Potter, şi Emilia Clarke, cunoscută mai ales din serialul Game of Thrones.Independent Critics, cunoscută pentru alegerile inedite, a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume pe actriţa americană de origine filipineză Liza Soberano (19 ani).

Podiumul este completat de modelul francez Thylane Blondeau (16 ani), numită în urmă cu zece ani cea mai frumoasă fetiţă din lume, şi de cântăreaţa din Taiwan Chou Tzu-yu (18 ani).Topul zece al celor mai frumoase femei din lume în 2017 este completat în ordine de actriţa canadiană Sarah Gadon (30 de ani), actriţa, cântăreaţa şi modelul sud-coreean Nana (26 de ani), supermodelul britanic Jourdan Dunn (27 de ani), actriţa australiană Adelaide Kane (27 de ani), cântăreaţa şi actriţa de origine chineză Ju Jingyi (23 de ani), actriţa iraniană Golshifteh Farahani (34 de ani) şi actriţa şi modelul american Camilla Belle (31 de ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare