Vedete din Romania

#anne hathaway #film mizerabilii #dieta anne hathaway

Anne Hathaway, dieta de 500 de calorii

Actrita americana Anne Hathaway tine o dieta alimentara de doar 500 de calorii, deoarece isi doreste sa slabeasca doua masuri la haine. Ea isi pregateste astfel rolul din "Mizerabilii".

Actrita, in varsta de 29 de ani isi doreste sa fie cat mai credibila in rolul Fantinei, din productia cinematografica "Mizerabilii".

Anne Hathaway va consuma zilnic doua mere si un shake cu proteine, potrivit informatiilor furnizate de contactmusic.com.

"Din nefericire, ea are la dispozitie doar 15-20 de zile pentru a pierde cat mai mult din greutate, aproape 10 kilograme", a declarat un apropiat al vedetei.

Pentru ca este constienta de riscurile ascestei diete, actrita si-a luat cateva masuri de precautie, iar saptamanal va merge sa faca teste medicale.

Anne Hathaway este cunoscuta pentru rolul din "Diavolul se imbraca de la Prada", iar in 2010 a putut fi vazuta in pelicula "Dragoste si alte dependente", in care a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal.

Sursa foto : whynotcoconut.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului