Vedete din Romania

#vacanta #codin maticiuc #anna lesko

Anna Lesko si Codin Maticiuc, tandreturi pe litoral

Anna Lesko si Codin Maticiuc se sorb din ochi la mare. Cantareata incearca sa pastreze privirile iubitului ei doar pentru ea, pentru acest lucru nesfiindu-se sa ingenuncheze in fata lui pe plaja.

Cuplul Anna-Codin pare sa se solidifice pe zi ce trece. Si acest lucru se datoreaza si faptului ca solista este plina de afectiune fata de Codin, invadandu-l cu gesturi tandre . Nici iubitul ei nu se lasa mai prejos, astfel ca cei doi lasa in jur senzatia unei perechi fericite.

Potrivit Cancan, cei doi s-au aflat in week-end la mare, ca si cum ar fi vrut sa le faca in ciuda celor care nu le dadeau nici o sansa. Cei care se aflau pe plaja au spus ca Anna si Codin s-au sarutat si mangaiat intruna, cantareata afisandu-se intr-o rochie de vara lejera si o palarie cu boruri largi, care nu o data a fost transformata in paravan pentru saruturile celor doi.

Paparazzi care i-au urmarit tot week-end-ul au spus ca omul de afaceri era alintat de iubita lui chiar si cand acesta a intors privirea catre un prieten care ii atragea atentia catre un grup de fete care faceau topless pe plaja. Asa ca, pentru a-i intoarce privirea inapoi spre ea, Anna s-a asezat in genunchi in fata lui Codin si i-a zambit seducator , acesta nemaitinand cont de nimic altceva in jur din acel moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare