Vedete din Romania

#gelozie #despartire #codin maticiuc #anna lesko

Anna Lesko se simtea inselata

Unul dintre motivele care au dus la despartirea dintre Anna Lesko si Codin Maticiuc este gelozia. Anna a aflat ca iubitul ei se mai vedea cu fosta iubita , iar Codin era gelos pe barbatii luati pe scena in timpul show-urilor Annei.

Principalul motiv al certurilor dintre cei doi pare a fi fosta iubita a lui Codin Maticiuc, fotomodelul Corina Zugravu. Anna ar fi aflat de la un prieten comun ca iubitul ei inca se mai intalneste cu fosta prietena in cluburile de noapte.

Codin i-a demonstrat in cele din urma artistei ca manechinul avea un iubit, Oliver, cu care si-a petrecut Sarbatorile de iarna in Statele Unite.

"Nu m-am vazut cu Corina Zugravu de cand ne-am despartit. Ca s-a intamplat sa fim in aceleasi cluburi e cu totul altceva", a spus Codin pentru Ziarul Ring.

Gelozia lui Matinciuc era intretinuta de show-urile Annei, considerate prea erotice, in care barbati din public urcau pe scena alaturi de cantareata.

Spre finalul relatiei, Anna a renuntat la mai multe spectacole pentru a petrece mai mult timp cu Codin. Managementul ei nu a fost deloc incantat de absentele Annei si de faptul ca iubitul o insotea la unele spectacole.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului