Vedete din Romania

Anna Lesko, poza care a scandalizat internetul. " Și neapărat trebuia și bostanul arătat, nu?" Cântăreața, dezvăluiri din viața intimă FOTO

Anna Lesko nu se dezminte! Cantăreața își înnebunește fanii cu fotografiile incendiare pe care le posteaza pe rețelele de socializare. La 42 de ani, vedeta își arată corpul bine lucrat pe Instagram. La ultima postare, Anna Lesko a fost luată colimator de unii internauti pentru pozele sexy, în care își etaleaza posteriorul. " Și neapărat trebuia și bostanul arătat, nu?", i-a comentat un fan puțin deranjat de ipostaza în care apare cântăreața. Alții îi iau însă aparărarea și o felicită pentru silueta pe care o are. Anna Lesko. Foto: Instagram / anna_lesko În trecut, Ana Lesko a dezvăluit amănunte picante din viața ei intimă. "Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani… aproape 18. Primul sărut a fost la 16 ani", a spus cântăreața la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare