Vedete din Romania

#biserica #anna lesko #rugaciuni

Anna Lesko, femeie cu frica de Dumnezeu

Anna Lesko , cantareata sexy care a fermecat barbati celebri precum Irinel Columbeanu sau Elan Schwarzenberg, este o persoana care se roaga deseori la biserica, scrie libertatea.ro.

 "Cand am necazuri, merg sa ma rog la moastele Sfantului Ciprian", povesteste Anna Lesko.

Anna mai obisnuieste sa mearga o biserica din centrul Bucurestiului , de pe Dorobanti , iar atunci cand programul ii permite se reculege si la manastiri .

In alta ordine de idei, Anna Lesko declara ca nu este afectata de criza economica: “Nu ma plang. Numarul concertelor mele nu a scazut, nici veniturile. Nu ma consider norocoasa, am muncit si muncesc mult pentru ce am. In plus, cheltuiesc in limita bunului-simt si sunt constienta cat pot sa ma intind”

Anna Lesko a mai povestit ca initial mama sa nu a dorit ca fiica ei sa devina cantareata: “Mama a cantat in cor, dar pe mine nu m-a sustinut sa fac muzica, desi vedea ca se dezvolta in mine aceasta latura. Voia sa fiu designer. La 13 ani mi-a vandut pianul. Insa acum e mandra de mine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului