Vedete din Romania

#torturi vedete #aniversari vedete #vedete intern #gica hagi #showbiz #brigitte sfat #nicole cherry

Aniversari de vedete. Iata ce torturi trasnite primesc!

Vedetele primesc lucruri trasnite daca ar fi sa ne luam dupa ce torturi ciudate ajung pe mesele lor aniversare.

Brigitte Sfat

38 de ani a implinit in weekendul care a trecut Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase. La petrecerea aniversara, focoasa bruneta a imbracat o rochie rosie mulata si cu un decolteu generos. Asta desi alaturi i-au fost doar sotul, copiii si cativa prieteni apropiati.


Sursa foto: click.ro

Stiindu-i prea bine gusturile in materie de fashion, Ilie Nastase s-a gandit ca, pe langa buchetul urias de trandafiri, sa ii ofere sotiei sale si un tort in forma unei genti Chanel.

CITESTE SI:

Decizie-soc! Antonia isi pierde copilul?
Imagine-soc! Cum arata Andreea Marin acum 20 de ani
Madalina Ghenea, in dosarul prostituatelor de lux?


Gheorghe Hagi




De cateva zile, Gheorghe Hagi sarbatoreste implinirea a 50 de ani. Una dintre petrecerile-surpriza i le-au pregatit cei de la Galatasaray, care i-au daruit si un tort cu steagul echipei la care acum fostul international activeaza ca antrenor.



Iar daca in anii trecuti a primit si un tort in forma unui teren de fotbal, Hagi a primit de aceasta data unul sub forma unei coroane.

Marcel Pavel

Sursa foto: click.ro

Marcel Pavel si-a sarbatorit si el fiul cel mare, pe Richard, care a implinit 19 ani. Tanarul a avut alaturi familia, dar si un grup de prieteni apropiati. Si, pentru ca Richard invata la Liceul de muzica "George Enescu", prajitura aniversara a avut forma unui pian!

Nicole Cherry

Sursa foto: wowbiz.ro

Ciresica Nicole Cherry parca nici n-ar fi putut sa primeasca alt tort la ultima sa aniversare decat in forma de cireasa. Pustoaica-minune a muzicii si-a aniversat implinirea a 16 ani alaturi de gasca de prieteni, care i-au daruit si un buchet imens de trandafiri.

Grig Chiroiu

Sursa foto: click.ro

Grig Chiroiu, unul dintre actorii cunoscuti publicului datorita serialului "Trasnitii", a implinit in weekend 47 de ani. A sarbatorit alaturi de prieteni, cu un meniu traditional romanesc, cu ceapa, slanina, sorici si friptura. Cu totul special a fost tortul. "Ca de fiecare data, tortul a fost facut de colegul Gogoase, care e foarte priceput. Fiecare tort facut de el transmite un mesaj, printr-o figurina din martipan. De aceasta data, mesajul a fost ca si la o varsta foarte inaintata voi fi cu camera de filmat langa mine, gata de filmare", a marturisit Grig.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare