Vedete din Romania

#Anghel Damian #theo rose # declaratii sarcina #sarcina

Anghel Damian, primele declaratii dupa ce Theo Rose a confirmat ca e gravida: „Suntem bine”

La doar cateva luni dupa ce au dezvaluit ca formeaza un cuplu, Theo Rose si Anghel Damian au trecut deja la urmatorul nivel al relatiei: artista este insarcinata!

 

Anuntul ca Theo Rose e gravida a fost facut in premiera de cei de la Cancan, dupa care parintii cantaretei au confirmat informatia. Inclusiv Theo Rose a anuntat pe Instagram ca da, este insarcinata!

„E adevarat, o sa aveti un nepotel. Sau o nepotica. Cand iese, vreau sa-l strigati «Nepoate». Sau «Nepoata». Depinde! Sa fim sanatosi cu totii, presa s-o arza focul! Va pup”, a spus Theo Rose pe instastory.

Dupa ce informatia s-a viralizat atat in mediul online, cat si la tv si in presa scrisa, inclusiv Anghel Damian a confirmat ca Theo Rose este gravida.

„Este o perioada din viata noastra in care suntem coplesiti de fericire si emotii. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabila. Ne-am fi dorit sa putem da noi vestea, sa impartasim bucuria noastra atunci cand am fi simtit ca trebuie facut acest lucru. Dar tot ce conteaza acum este ca suntem bine si le multumim tuturor celor care ne-au transmis ganduri bune”, a spus Anghel Damian in exclusivitate pentru PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului