Vedete din Romania

#angelina jolie #sanatate Angelina Jolie #operatie Angelina Jolie

Angelina Jolie mai are trei ani de trait?

O veste socanta circula de cateva ore la Hollywood. Tabloidul american "National Enquirer" a aruncat pe piata o stire-bomba. Acestia sustin ca celebra actrita Angelina Jolie, 38 de ani, ar mai avea de trait doar trei ani.

Jurnalistii americani noteaza ca artista isi doreste cu ardoare sa mai faca inca un copil, insa o sarcina i-ar pune in pericol sanatatea.

Actrita a facut in urma cu cateva luni o operatie de mastectomie, deoarece a fost diagnosticata ca fiind purtatoare a unei gene cancerigene. Acum insa, se pare ca actrita refuza sa mai faca ultima interventie chirurgicala, care ar putea reduce total riscul de imbolnavire.

Potrivit "National Enquirer", Angelina nu vrea sa isi faca histerectomie, operatie de extirpare a uterului, deoarece vrea sa devina din nou mama. Daca Angelina va intarzia insa sa faca aceasta operatie, sansele sale de supravietuire sunt din ce mai mici. Mama si bunica sa au murit tot din cauza acestei boli crunte.

Sursa foto: downloadwallpaperhd.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului