Vedete din Romania

#angela gheorghiu #eurovision #soprana #imagine #gelozie #influenta imagine #Ouatu

Angela Gheorghiu l-a parasit pe Cezar Ouatu?

Soprana Angela Gheorghiu l-ar fi parasit pe Cezar Ouatu chiar pe taram suedez, la Malmo, acolo unde tanarul contratenor a ocupat locul al 13-lea pentru Romania, la Eurovision.

Potrivit Click, care citeaza surse din apropierea celor doi, relatiile dintre Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu s-au racit in ultimele zile, iar celebra soprana a plecat din Suedia chiar in ziua finalei.

Cezar a primit vizita iubitei sale in data de 16 mai, cand a participat in semifinala a doua, insa Angela Gheorghiu l-ar fi parasit chiar in ziua finalei.

"A sters toate pozele cu ea si cu el, in care erau tandri. Si asta pentru ca a gasit la el o imagine din care ea era decupata. In plus, banuieste ca el mai are pe cineva. E putina gelozie la mijloc", a povestit in Click! un apropiat al solistului.

O alta sursa spune ca despartirea e motivata si altfel. "El a avut o influenta negativa asupra imaginii ei. L-a sustinut, dar nu a obtinut rezultatele dorite".

Sursa foto:click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului