Vedete din Romania

#angela gheorghiu #colinde craciun #lansare angela gheorghiu

VIDEO Angela Gheorghiu, de la opera la colinde

Superstarul international Angela Gheorghiu lanseaza primul sau album de colinde romanesti, “O, ce veste minunata!”, impreuna cu MediaPro Music, un cadou perfect pentru Sarbatorile de iarna.

Noul material discografic, realizat cu sprijinul Radio România si al Centrului Cultural Casa Artelor, contine 16 dintre cele mai indragite colinde traditionale romanesti, printre care “Buna dimineata la Mos Ajun”, “Florile dalbe (Astazi s-a nascut Hristos)” sau “Colindita”.

Cu aceasta ocazie, Angela Gheorghiu lanseaza si un colind, “La Vitleem colo-n jos”, extras de pe noul material discografic. Colindul este traditional, prelucrat de Nicolae Lungu, iar aranjamentul a fost realizat de Dan Dediu.

“Am inregistrat acest album de colinde pentru a readuce in suflet acea bucurie simpla, dar inaltatoare, a Craciunului petrecut alaturi de cei mai dragi oameni. Sunt fericita si emotionata sa pot oferi publicului primul CD cu colinde romanesti de referinta, cu aranjamente gandite pentru spiritul si vocea mea. Este un vis implinit pentru mine, pentru ca este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundatiei pe care am infiintat-o si care-mi poarta numele, Fundatia Angela Gheorghiu. Le multumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a va putea oferi ce este mai de pret in muzica romaneasca traditionala de Craciun. Va urez sa aveti parte de Sarbatori cu mare bucurie si pace sufleteasca!”, a spus Angela Gheorghiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului