Vedete din Romania

Anei Maria Prodan ii e frica de preot

Desi este o persoana in toata firea si, de cele mai multe ori, a socat prin nonconformismul de care da dovada, Anei Maria Prodan ii este teama de preoti . Fobia moderatoarei de la “ Romantica tv ” a aparut dupa decesul tatalui ei si este resimtita si in ziua de azi, ori de cate ori aceasta se afla in preajma unei fete bisericesti.

Anei Maria Prodan ii este frica de preoti. Dar atat de frica, incat, in momentul in care se afla in prezenta unei fete bisericesti, simte ca teama o paralizeaza. Chiar daca este mamica a doua fetite pe care le-a botezat asa cum spun canoanele bisericesti, si de-a lungul vietii a fost nevoita sa participe la mai multe nunti, aceasta marturiseste ca numai gandul de a sta in preajma unui parinte ii taie respiratia. Vedeta tv nu a avut acest sentiment dintotdeauna, ci este rezultatul unui episod tragic prin care a trecut in urma cu cativa ani, moartea tatalui sau.

“De cate ori vad un preot retraiesc starea de atunci, imi miroase a mort, a lumanari si coliva si mi-e teama. Dupa moartea tatei, eu nu am mai putut intra in biroul lui si niciodata nu am mai ramas singura in casa aia. Cred ca in mintea mea asemuiesc preotii cu moartea tatei. Nu mi-e frica de tata, mi-e frica de preot, de tamaie, de coliva. Nu am atins niciodata un preot. Stiu ca pare ridicol, dar asta simt si toti cei din jurul meu stiu lucrul acesta”, povesteste prezentatoarea emisiunii “Pe contre”.

Comandanta de unitate pe scoala

Mamica Sarei si a Rebecai se considera un parinte modern apropiat de fiicele sale, pe care de cele mai multe ori le “cara” cu ea, la serviciu. Intr-o editie trecuta, in direct, in timpul emisiunii, sexy impresara le-a ascuns pe pitice sub biroul ei. Desi este catalogata o “mama cool”, ea are pretentii de la micile sale domnisoare care trebuie sa invete foarte bine, chiar daca ea nu a stralucit la scoala. “Nu am fost o tocilara. Sora-mea era mandria familiei. Ea a fost comandanta de unitate pe scoala cu snur in piept. Dupa ce o bateam zdravan ii luam snurul si mi-l puneam in piept” a povestit Ana Maria in emisiunea sa.

Data nuntii stabilita in functie de cantar


Desi a anuntat ca se va casatori in acest an cu fotbalistul Laurentiu Reghecampf , Ana Maria Prodan nu a stabilit, momentan, o data fixa pentru acest eveniment. “Nunta o fac, dar depinde in cat timp slabesc dupa nastere”, sustine impresara de fotbalisti, care va fi din nou mamica, anul acesta.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare