Vedete din Romania

Andreea Spataru, nou pictorial fierbinte

Nu mai are voie sa pozeze goala, dar revistele dedicate barbatilor o asalteaza cu propuneri pentru pictoriale sexy, povesteste Click. De cand si-a marit bustul, toate publicatiile isi doresc s-o pozeze pe Andreea cu sanii la vedere. Sau macar in lenjerie intima.

Cel mai greu pictorial

Blonda de la National TV a batut palma cu reprezentantii revistei Maxim, pentru un pictorial incendiar , inainte sa-si faca operatia de marire a sanilor. Astfel ca acestia au avut privilegiul de a fotografia, in premiera, bustul impresionant al fostului iepuras Playboy . Sedinta foto s-a desfasurat cu aproximativ doua saptamani in urma si a durat peste zece ore: “A fost destul de obositor, dar mi-au spus ca acesta este cel mai greu pictorial realizat de ei!”, a declarat Andreea.

Nu are vicii

Blonda exploreaza, in aceste poze, dependentele urbane care te pot duce in Paradis sau in abis: sex, droguri, muzica, bauturi fine si petreceri exuberante, condimentate cu tutun de calitate. Desi Andreea Spataru , nu mai are niciun viciu de cand s-a lasat de fumat, nu se numara printre adversarii legalizarii drogurilor usoare, relateaza Cancan. "Nu as merge pana intr-acolo incat sa ma implic intr-o miscare pentru legalizarea drogurilor usoare, insa nu as protesta impotriva legalizarii lor. Asa cum tutunul sau alcoolul sunt legale, nu vad de ce nu ar fi permis si consumul de narcotice usoare. Eu nu sunt nici macar tentata sa ma apropii de ele, asa ca este exclus ca asupra mea sa fie gasita vreodata vreo pastila", a spus vedeta.

Este conservatoare

Ea sustine ca este o persoana mai degraba conservatoare, motiv pentru care este mai atasata de altfel de dependente, mai benigne, precum cea fata de tricotat. "De Sfantul Andrei , am primit de la colegii mei niste andrele. Mesajul era, evident, unul ironic, dar s-a nimerit ca indeletnicirea sa nu-mi fie straina. Buni m-a invatat sa tricotez si mi-am propus ca pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, sa fac cadou un fular facut de mine unui telespectator", a mai spus Andreea.

Isi reia activitatea de model

In ultimele luni, din cauza operatiei, Andreea a fost nevoita sa refuze mai multe contracte publicitare sau prezentari de moda. Acum, pentru ca cicatricele s-au vindecat, frumoasa blonda si-a putut relua activitatile de fotomodel. Si nu vrea sa-i mai scape nimic, cu atat mai mult cu cat are de platit rate lunare usturatoare la banca, pentru apartamentul pe care si l-a achizitionat recent, in zona 1 Mai din Capitala. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare