Vedete din Romania

Andreea Spataru lasata sa asteptate

Prezentatoarea matinalului de la National TV , Andreea Spataru , a avut parte, ieri, de o experienta neplacuta, la originea careia s-a aflat nimeni alta decat Diana Munteanu , gazda emisiunii "Conferinta de presa", relateaza Cancan. Invitata in mai multe randuri de producatorii show-ului de la Antena 2 sa vina in studio, Andreea a acceptat in cele din urma, insa, cand si-a facut aparitia a constatat ca emisiunea nu poate sa inceapa, fiindca Diana nu era in tara.

Chemata de la ora 12.30

Chemata de la ora 12.30, blonda de la National TV a fost nevoita sa astepte sosirea gazdei sale aproape doua ore, intrucat Diana nu venise inca din Germania de la sotul ei, Claudiu Niculescu . "Am vrut sa plec la un moment dat, pentru ca m-a deranjat situatia. M-au chemat la ora 12.30 si la ora 14.00 eu inca o asteptam pe Diana careia de-abia ii aterizase avionul", a marturisit suparata Andreea.

Intre familie si cariera

Cand sotul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, a acceptat transferul de la Dinamo la echipa germana Duisburg, Diana nu a vrut sa renunte la emisiune, desi multe voci au sustinut ca ea nu se va putea achita de obligatiile matrimoniale si de cele profesionale in acelasi timp. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului