Vedete din Romania

#andreea raicu #relatie #despartire

Andreea Raicu: "Sa fii singur langa cineva mi se pare cumplit de dureros"

Andreea Raicu condamna casniciile care continua desi unul dintre parteneri este nefericit. Vedeta TV sustine ca singuratatea in doi este mai dureroasa.

"Am cunoscut cupluri care radiau de fericire la prima vedere, dar in interior se confruntau cu probleme dureroase. Oameni care stau in relatii sau casatorii care nu mai merg. Oameni care ajung sa fie frustrati si nefericiti din comoditate sau din frica de a nu ramane singuri, din teama ca societatea ii va pune la colt", a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Prezentatoarea emisiunii "Intalnire pe intuneric " crede ca frica de singuratate este nociva si-i condamna pe oameni la o viata dureroasa.

"Sa fii singur de trist pentru unii, dar sa fii singur langa cineva mi se pare cumplit de dureros. Nu mai inteleg aceasta frica de singuratate. Marturisesc ca si eu am avut-o, dar sunt fericita ca am invatat cu ani in urma sa o depasesc. Clipele pe care le petreci cu tine sunt mai pretioase de o mie de ori decat cele petrecute langa o persoana care nu te pretuieste sau cu care nu mai ai nimic in comun. Clipele petrecute cu tine sunt cele in care inveti despre tine, te redescoperi si te pregateste pentru ceva nou si bun care urmeaza sa vina in viata ta. Daca iti doresti sa vina, va sosi", mai scrie Raicu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare