Vedete din Romania

#Andreea Raicu Photoshop #Andreea Raicu nemachiat #vedete intern #showbiz #andreea raicu

Andreea Raicu, nemachiata. Cum arata fara “castele de nisip din fond de ten si pudra”!

Andreea Raicu este adesea tinta criticilor cand iesie din casa nemachiata! Vedeta recunoaste pe blogul personal de ce uneori nu-si aplica niciun strop de machiaj!


“Cand postez pe pagina mea de Facebook imaginile respective, adun o multime de detractori care imi reproseaza ca sunt, citez, “prea machiata”, “prea aranjata” si sunt indemnata sa ma arat exact cum sunt in viata de zi cu zi, fara make-up.
Pentru ca nu suport sa port masti si nici sa mint, pe aceeasi pagina de Facbook postez si fotografii cu mine cat se poate de naturala. Fara fond de ten, fara anticearcan, fara ruj, fara bucle intr-o perfecta dezordine.

E chipul Andreei Raicu, fara photoshop. Rezultatul e acelasi! Oamenii imi recomanda sa ma machiez, se mira ca am cearcane sau ca nu-mi sta parul impecabil. Cum de imi permit sa fac publice poze asa… neprelucrate?!
Sincera sa fiu, nu ma supara aceste observatii! De ceva vreme. De ce? Pentru ca mi-am dat seama ca nu eu am o problema. Eu sunt o femeie de 37 de ani. Da, am zile cand sunt obosita si am pungi sub ochi si parul e ciufulit si nu port stilettos si nici rochii cu trena. Da, sunt un om cat se poate de normal, nu o papusa Barbie.
Eu ma accept asa cum sunt, cu toate “defectele” pe care mi le imputa o parte a publicului. Prefer sa respect realitatea inainte de a construi casetele de nisip din fond de ten si pudra! “, a marturisit Andreea Raicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului