Vedete din Romania

#Andreea Raicu goala #Andreea Raicu Photoshop #vedete intern #showbiz #andreea raicu

Andreea Raicu, goala, la 40 de ani, pe coperta unei reviste!

Vedeta a marturisit ca si-a dorit, pe aceasta cale, sa transmita un mesaj femeilor de pretutindeni si de toate varstele, cu privire la adevarata frumusete a unei femei.

Andreea Raicu a acceptat propunerea unei reviste de a poza fara pic de Photoshop, din dorinta de a le arata tuturor femeilor ca “feeling real” e mai bine decat “feeling perfect”, dupa cum a marturisit pe Facebook!
“Ani de zile eu insami am alimentat mitul femeii “ca in reviste” – am alimentat stereotipul corpului perfect, al tenului impecabil, al traiului fara cusur. Ajunsesem la un moment dat sa cer sa fie modificate pozele din shootinguri atat de mult incat, la final, nu ma mai recunosteam! Totul era impecabil! Eram perfecta, dar… perfectiunea nu exista!

Personajul acela perfect nu eram eu, ci o proiectie. A fost o perioada in viata mea cand atat de mult ma straduiam sa arat lumii ca duc viata ideala incat ma sufocam! Nu imi dadeam voie sa fiu eu cea reala, cea cu zile mai putin bune, cea obosita din cand in cand, cea care are cearcane sau un cos, cea care vrea sa iasa din casa in niste banali blugi si un tricou oarecare. Exclus! Eu trebuia sa fiu perfecta pentru ca asa ii invatasem pe cei din jur sa ma vada si acum ei ma obligau sa continui. Eram victima unui cerc vicios pe care eu insami – “ajutata” desigur de intrega industrie a showbizului – il creasem (...)  Si azi sunt tinere care vor sa arate ca “in reviste”. Nu iau in seama culisele unui shooting – luminile, profesionalismul fotografilor, retusarile ulterioare. Isi doresc sa arate ca niste personaje ireale! Sigur ca e imposibil sa arati zi de zi impecabil! Si atunci ajung sa se frustreze, sa ii urasca trupul, sa nu mai aprecieze autenticul, sa nu se mai bucure de ceea ce au. Sunt intr-o permanenta goana dupa perfectiunea care nu exista!

Fetelor, luati revista si uitati-va la mine! Nu sunt perfecta! Daca as fi, inseamna ca nu as exista!!! Relaxarea de azi, acceptarea pe care o am fata de slabiciunile mele are un pret pe care l-am platit cu ani de framantari si dureri. Eu am luat-o pe calea cea grea pentru ca nimeni in jurul meu nu mi se arata real, fara filtre… Toti erau “ca scosi din cutie”, cum as fi putut eu sa ies din rand?!", a scris Andreea Raicu pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare