Vedete din Romania

#andreea raicu # stapani # caini vagabonzi

Andreea Raicu cauta stapani pentru cainii vagabonzi

Andreea Raicu s-a alaturat initiativei unor prieteni, care au construit un adapost pentru cainii vagabonzi de pe strazile Bucurestiului. 

Vedeta Prima TV incearca in prezent sa le gaseasca patrupedelor cate un stapan .

"Am niste prieteni buni care pe langa faptul ca sunt foarte talentati in ceea ce fac , extrem de creativi, au ceva care pe mine una ma sensibilizeaza: iubesc caini. Dar nu ii iubesc doar de la distanta, ci incearca sa le faca viata mai frumoasa. Sincer, la inceput cand am auzit asta am crezut ca au grija de ei in sensul in care daca vad un cutu bolnav pe strada, il duc la doctor sau le dau de mancare celor fara stapan. Ei bine, nu! E mult mai mult de atat. In cartierul in care stau, impreuna cu alti prieteni si ei iubitori de catei au facut un padoc extrem de bine organizat unde animalutele au o viata foarte frumoasa. Fiecare are un nume primit in functie de felul in care arata, comportament sau intamplarile prin care a trecut, sunt plimbati, spalati, dusi la doctor, salvati de la boli grave , mangaiati, rasfatati si iubiti”, a povestit Andreea Raicu pe blogul sau personal.

“Si nu sunt doar cativa. Ultima oara cand i-am vazut erau 17! Si credeti-ma ca nu-i usor sa ai grija de ei asa cum o fac prietenii mei. O sa va ganditi ca ei nu sunt atat de ocupati. Ba da, sunt foarte si fac mari eforturi de a avea grija de micuti si asta din dragoste pentru ei. In fiecare saptamana mai vine cate un puiut pe care ei il gasesc pe strada si nu vor sa il lase abandonat. Aici le e bine, dar cred ca si mai bine le-ar fi daca fiecare si-ar gasi un stapan. Zilele trecute erau foarte fericiti. Au reusit sa gasesca locuinte pentru sase pui care deja plecasera. Si restul ar vrea sa aiba casa lor. Poate va indragostiti de ei. Sunt foarte draguti. Eu am fost si m-am jucat cu ei si cu greu m-am dezlipit. Mi-as fi luat si eu unul, dar Efi (n.r - animalul de companie al Andreei) - nu e foarte ospitalier”, a mai scris Andreea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare