Vedete din Romania

#campanie anti-fumat # renuntarea la fumat #andreea raicu

Andreea Raicu, campanie anti-fumat

Moderatoarea de televiziune Andreea Raicu a decis sa faca referire la experienta proprie pentru a-i convinge si pe altii sa renunte la fumat.

Astfel, vedeta a povestit pe blogul personal cum a reusit sa renunte la tigari dupa 14 ani si cat de bine se simte fiindca a luat aceasta decizie:

"Nu am citit carti, nu am luat pastile, n-am folosit plasturi. Am decis ca nu mai vreau sa fiu dependenta de ceva ce-mi face rau. Nu a fost usor la inceput, dar a fost mult mai simplu decat am crezut".

Mai mult decat atat, Andreea Raicu marturiseste ca nici macar nu s-a ingrasat dupa acest moment, chiar daca acest scenariu o speria cel mai tare.

Andreea povesteste ca, desi au trecut aproape patru ani de cand a renuntat la acest viciu, mai are momente cand se confrunta cu tentatia de a-si aprinde o tigara. Totusi, vedeta subliniaza ca a avut numai de castigat si se consoleaza cu acest gand.

"Am castigat din punct de vedere al sanatatii, al aspectului si in primul rand al respectului de sine. Asta ma face sa pot rezista tentatiei care inca mai exista din cand in cand", a mai declarat fosta iubita a lui Tudor Chirila.

Sursa foto : paginademedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului