Vedete din Romania

Andreea Raicu a vorbit despre iubitul misterios. Ce regula trebuie sa respecte in pat: "Nu e nevoie sa-l cert"

Vedeta de televiziune Andreea Raicu (44 de ani) a vorbit in cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D despre viata sa amoroasa si despre felul in care se intelege cu iubitul pe care il tine deocamdata secret.

"In vacanta am invatat sa ma bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu. Nu mai stau cu ochii in telefon. Am devenit atat de intoleranta cu chestia asta incat, daca vorbesc cu cineva si persoana respectiva pune mana pe telefon, ma opresc din vorbit", a declarat Andreea Raicu.

"Cand sta iubitul cu mine in pat, nu sta cu telefonul. Nu e nevoie sa il cert, nu exista asa ceva. Petrecem timpul impreuna, dar nu pe telefon. Dupa doua saptamani in Maldive, doua zile nu am vrut sa deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente cand intru in dependenta si atunci renunt. Doar Instagramul ma afecteaza, recunosc", a mai spus ea.

Singurele zvonuri privind iubitul Andreei Raicu s-au referit la Matei Stratan, insa acesta din urma a negat vehement relatia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului