Vedete din Romania

#relatii Andreea Raicu #vedete intern #showbiz #andreea raicu

Andreea Raicu: “A avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”

Andreea Raicu, 38 de ani, admite ca se simte de minune in pielea ei, chiar daca nu are un suflet pereche. Andreea Raicu recunoaste ca a asteptat mult itmp un barbat care sa o faca fericita pe deplin.

„Ani de zile am asteptat un barbat care sa imi aduca fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit, pentru ca aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine cand nu eram intr-o relatie cu un barbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in aceasta societate “care te vrea intr-o relatie”. Tu trebuie sa te iubesti pe tine", a scris Raicu pe blogul ei.

Aceasta a continuat: “Intr-o zi am inteles ca nimeni nu poate sa-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Si chiar daca cineva vine sa faca toate astea, le va aduce intr-un loc care nu are baza si se vor risipi asa cum au venit. Pentru ca, in relatiile pe care le-am avut, chiar daca primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru ca nimeni nu iti poate da ceea ce tu trebuie sa-ti dai”.

Vedeta recunoaste ca-si doreste o relatie “cu care sa fiu fericita si nu am nevoie de o relatie care sa ma faca fericita! De fapt, asta e concluzia mea. Nu astept pe cineva care sa imi dea fericirea, ci mi-ar placea sa impart fericirea cu cineva. Pentru ca experienta imi spune ca a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare