Vedete din Romania

# andreea marin fiica #andreea marin

Andreea Marin, surpriza uriasa pentru fiica ei!

Andreea Marin e topita dupa fiica sa Violeta si ii face toate poftele. Vedeta are o casa superba, iar de curand i-a facut si fiicei sale o surpriza. 

Aceasta i-a facut Violeti o casuta in copac. Se pare insa ca mica si minunata constructie nu i este destinata numai fiicei ei, Violeta, ci si Andreei Marin, care intentioneaza sa filmeze acolo.

”Muncim cu spor si casuta din copac e aproape gata! Numele e inspirat de personajul preferat al fetitei mele din serialul care a avut un efect benefic asupra ei: s-a apucat de invatat si limba spaniola. In curand, voi face filmarile seriei de pastile video pentru mediul online, sezonul 3, in parteneriat cu radio Itsy Bitsy, pe veranda, la inaltime, in casuta mult visata in copilaria mea, care devine realitate peste ani, cand ma bucur de copilaria fetitei mele. Niciodata nu e prea tarziu:).

Cert e ca Lady e foarte mirata si curioasa sa inteleaga ce se intampla in mica gradina viu colorata care era pana acum dedicata doar ei. Da din coada jucausa printre picioarele noastre si era tare curioasa sa vada ce pictez pe placuta ce poarta, iata, numele casutei. Acum se odihneste si asteapta sa ii eliberam teritoriul. Prea multa zarva in gradina ei! Copiii de pe straduta s-au adunat curiosi, iar pitica mea va avea o surpriza maine, la intoarcerea din vacanta. Abia astept sa fie gata treptele si mana curenta, sa pot urca pe veranda, mai aproape de cer”,  a scris Andreea Marin in dreptul imaginilor postate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare