Vedete din Romania

# andreea marin bani # andreea marin fiica #stefan banica jr #andreea marin

Andreea Marin, suma halucinanta pentru studiile fiicei sale

Andreea Marin a divortat de Stefan Banica Jr, insa de educatia fiicei lor se ocupa amandoi indeaproape. Au ales pentru micuta Violeta o scoala de elita din Capitala, cu predare in limba engleza, International School of Bucharest.

Pentru educatia Violetei, cei doi platesc insa si o suma imensa. Doar inscrierea la aceasta scoala ajunge la 1.000 de euro. Primii 5 ani de studiu costa 11.125 de euro, la care se adauga cate 800 de euro pentru masa.

Asta inseamna ca Andreea Marin si Stefan Banica jr au platit aproximativ 60.625 de euro. Apoi, pentru fiecare din cei 3 ani de gimnaziu se percepe o taxa de 11.688 de euro, iar fiecare din cei 4 ani de liceu costa 12.375 de euro.

La un moment dat, Andreea Marin a postat o imagine cu fiica ei uniforma, insa fanii vedetei nu au fost prea incantati cand au aflat ca Violeta studiaza la scoala particulara.

"Adică unele şcoli... de lux. Că doar ne permitem...”, „Ce nu înţelegeţi, fata Andreei Marin merge la şcoală particulară, dacă îşi permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?” şi „Noi trăim în rând cu lumea, numai bogătaşii au bani de şcoli private... Noi ne ducem copiii la şcolile de stat... şi acolo avem dascăli foarte buni”, au comentat fanii.

Andreea Marin a replicat: ”Nu, nu este o şcoală de lux, ci doar una civilizată. Este o şcoală privată cu un buget moderat în comparaţie cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privinţa educaţiei şi sunt foarte mulţumită ca părinte. Şi da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutăţile gratuite nu îşi au locul aici.”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului