Vedete din Romania

#andreea marin #andreea marin banica #stefan banica #declaratii dragoste

Andreea Marin si Stefan Banica nu-si spun "te iubesc"

Andreea Marin Banica a dezvaluit ca nu ii spune in fiecare zi sotului ei ca il iubeste. Vedeta de televiziune considera ca cele doua cuvinte magice pot deveni plictisitoare la un moment dat, motiv pentru care atat ea, cat si Stefan, prefera sa-si arate afectiunea reciproca prin gesturi tandre, nu prin vorbe.

Invitata aseara in emisiunea "Wowbizz" de la Kanal D, Andreea Marin Banica a dezvaluit ca il iubeste pe Stefan Banica la fel de mult ca acum 7 ani, cand au devenit un cuplu. Vedeta este de parere ca femeile nu au nevoie de un barbat care sa le faca declaratii verbale de dragoste zilnic, ci de un barbat care sa le demonstreze prin fapte cat de mare este dragostea lor.

De curand, Andreea Marin Banica a primit de la sotul ei un inel "foarte frumos" si este mandra de noua ei bijuterie, deoarece este o dovada de iubire.

Fosta "Zana" a mentionat in cadrul emisiunii ca nu ar putea trece in acest moment peste o infidelitate a sotului, dar sustine ca maine ar putea avea o alta parere.

Andreea Marin Banica si Stefan Banica sunt casatoriti din 2006 si sunt parintii unei fetite in varsta de 5 ani, pe nume Violeta.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului