Vedete din Romania

#andreea marin #stefan banica jr #amanti #lavinia parva #Tuncay Ozturk

Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au scos manusile: razboiul amantilor

Dupa ce au incercat sa isi tina departe de ochii lumii viata personala inca de la casatorie, care a fost facuta in secret la Las Vegas in 2005, dar si dupa un mariaj linistit si o despartire discreta si fara prea multe detalii, iata ca, de cateva zile, Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au scos manusile si au inceput un adevarat razboi al declaratiilor in ceea ce priveste viata lor personala.

"Andreea si Stefan trec printr-o criza a varstei de 40 de ani. Faptul ca amandoi au parteneri mai tineri si ca seamana cu fostul, respectiv, cu fosta, arata ca isi doresc sa revina la ceea ce aveau acum 10-11 ani.

psihologul Florin Tudose

 Stefan Banica Jr incepe razboiul

La cateva luni dupa despartire, Andreea Marin s-a afisat la bratul unui nou barbat, mult mai tanar decat ea, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, pe care aceasta l-a cunoscut in timp ce a facut un tratament in Turcia.


Imediat ce Andreea a recunoscut oficial ca iubeste din nou, Stefan Banica a trecut la atac si a acuzat-o pe vedeta ca aceasta ar fi inceput idila cu tanarul turc inca din perioada in care erau casatoriti.

"Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mine, de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vizavi de presupusa ei relatie au trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau sa comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta", a declarat Stefan Banica.

Stefan Banica Jr, implicat si el de curand intr-o noua relatie

In urma cu doua zile, Stefan Banica Jr a recunoscut si el public ca este implicat intr-o noua relatie cu cantareata Lavinia Parva, dupa ce a fost surprins de paparazzi "Ciao" la o plimbare romantica in miezul noptii.

Se pare insa ca nici relatia artistului nu este una tocmai recenta. Stefan Banica si Lavinia Parva au mai fost surprinsi impreuna si in anul 2011, in timp ce cantareata iesea din blocul in care Stefan detinea un imobil. Atunci, cei doi au negat vehement ca ar avea o relatie, ba chiar Andreea Marin i-a luat apararea cu inversunare sotului sau.

"Imi pare rau ca sunt nevoita sa fac precizari referitoare la un subiect pe care il consider o fabulatie. Am fost in Dorobanti si am fost asaltata de paparazzi, care m-au intrebat ce caut la Stefan Banica acasa. Eu nu am stiut pana atunci ca familia Banica detine un imobil in acel bloc. A fost o coincidenta care a fost speculata intr-un mod regretabil", a spus atunci Lavinia Parva.

 Roata se intoarce, iar Andreea Marin isi ataca fostul sot

Acum insa, dupa ce Stefan Banica a confirmat relatia cu Lavinia Parva, si atitudinea Andreei Marin s-a schimbat radical. Aceasta a facut de curand cateva declaratii uimitoare, din care reiese ca motivul divortului lor, bine ascuns pana acum, a fost intr-adevar Lavinia Parva.

Daca initial, la aflarea acestei vesti, Andreea Marin a fost cat de cat rezervata in declaratii, la cateva zile a facut niste declaratii surprinzatoare, in care face si comparatie intre actualul sau partener si fostul sau sot, dupa ce a fost intrebata daca stia ca Stefan Banica si Lavinia se vedeau inca din anul 2011.

"Cred ca ce stiu eu stie toata tara. Nu as vrea sa comentez mai multe. Ma bucur de alegerea de viata pe care am facut-o pentru mine si vreau sa traiesc asa cum traiesc acum, sa am parte de respect si de dragoste. Fiecare are ce e mai bine pentru el, ce merita si cel mai cinstit e sa recunosti tot ce ti se intampla. Eu am o relatie pe care am hotarat sa o prezint si sa nu o ascund. Dintr-o relatie de prietenie a devenit una de iubire. Tunkay este un om serios, care stie ce are de facut pe toate planurile. Nu pot sa vorbesc despre deciziile pe care le face Stefan", a declarat Andreea Marin.

Andreea a declarat totodata ca si-a suspectat si ea sotul ca ar avea o relatie extraconjugala din moment ce nu a dat in judecata publicatiile care au scris despre aceasta aventura a sa.

"Nici mie nu mi se pare normal sa nu dai in judecata publicatiile care au scris urat si neadevarat despre tine. Cum va intrebati voi, ma intrebam si eu, si nu mi-a placut. Nu mi-a dat incredere, dimpotriva chiar. In mod normal, daca fi fost acuzata ca am fost cu un domn in bloc as fi dat, fara doar si poate, in judecata publicatiile in care ar fi aparut aceasta afirmatie. Nu as fi fost linistita daca as fi stiut ca sunt nevinovata. Sunt fericita astazi. Pot spune ca am luat decizia corecta in ceea ce priveste viata mea. Bine am facut ca s-a intamplat asa", a marturisit Andreea Marin, pentru "Acces Direct"

Atac la Lavinia Parva

Dupa ce in cazul episodului din 2011, Andreea Marin a avut numai cuvinte de lauda la adresa Laviniei Parva, acum, dupa confirmarea unei relatii intre ea si fostul sau sot, Andreea Marin a vorbit in termeni destul de duri despre aceasta, cand a fost vorba despre o viitoare relatie de prietenie intre Lavinia si fiica sa. 

"Nu stiu prea multe despre fata asta. Un model inseamna cineva care a facut ceva notabil in viata asta. Eu nu pot opri si nici nu vreau sa se puna interdictie. Nu voi face asta. E o intrebare buna. E Lavinia un model pentru fiica mea? Eu nu stiu prea multe. Stiu despre ea doar acest tip de barfe, in legatura cu fostul meu sot. Nu stiu ce face. Cu ce se ocupa. Nu m-a interesat. Nici nu e cazul sa o judec eu. Voi stiti mai bine ce a facut", a spus Andreea Marin.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr, la criza varstei de 40 de ani 

Psihologii spun ca acest comportament al fostilor soti Banica, dar si alegerile lor amoroase din acest moment indica de fapt o criza existentiala a varstei de 40 de ani.

"Andreea si Stefan trec printr-o criza a varstei de 40 de ani. Faptul ca amandoi au parteneri mai tineri si ca seamana cu fostul, respectiv, cu fosta, arata ca isi doresc sa revina la ceea ce aveau acum 10-11 ani. Andreea vrea un Stefan mai tanar, mai atent, mai romantic, asa cum era el la inceputul relatiei lor. Iar Stefan o tot cauta pe Andreea, dar pe cea de acum 10 ani, asa cum era ea in trecut. Practic, ei au pornit intr-o cautare de ambalaje”, a declarat psihologul Florin Tudose, pentru "Libertatea".

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva, relatie pasagera? 

Potrivit astrologilor, intre Stefan Banica Jr si Lavinia Parva este doar o atractie fizica, care nu va dura insa foarte mult.

"Ei aduna 269 de puncte, pragul minim pentru o relatie fiind 250. Insa nu va fi mai mult de cateva asternuturi mototolite, probabil de matase, cu lumanari si sampanie din belsug. Pentru casatorie, punctajul minim e 350. Lavinia e o Scorpioanca sexoasa, dar periculoasa", potrivit astrologului Radu Stefanescu.

Lavinia il foloseste pe Stefan Banica Jr 

"Se strecoara usor prin viata si e pusa pe facut cariera. Scorpionul e zodia sexului, nu iarta nimic. Nu are remuscari si frane morale. O caracterizeaza cinismul si minciuna. Scorpionii mint atat de tare incat ajung si ei sa creada. Pentru ea, el e doar o alta treapta in cariera. Ea promite mult la pat, dar e periculoasa pentru ca premediteaza... Tot ce poate face el e sa profite, dar va fi folosit si apoi aruncat", a adaugat astrologul Radu Stefanescu.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare