Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #anaf #stefan banica jr #andreea marin

Andreea Marin si Stefan Banica Jr, luati la bani marunti. Au doua luni sa se decida!

Dupa 2 ani de la divort, Andreea Marin si Stefan Banica Jr inca mai au lucruri de impartit sau mai bine zis de dat! Cele doua vedete au intrat in vizorul ANAF, care le solicita sa aduca dovada veniturilor în baza carora s-au efectuat anumite cheltuieli.


In acest scop, atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica Jr vor completa cate o declaraţie de patrimoniu (similara cu declaraţia de avere) si vor aduce o serie de documente justificative privind veniturile realizate, informeaza Adevarul.ro. Daca acestia dovedesc ca veniturileau fost declarate la Fisc, se emite o decizie de încetare a procedurii de verificare.

Daca nu pot pot dovedi veniturile în baza carora s-au facut anumite cheltuieli (achiziţii de imobile, autoturisme etc), ANAF emite o decizie de impunere: pentru orice venituri constate de organele fiscale, a caror sursa nu a fost identificata, se impune cota de impozit de 16%, la care se adauga dobanzile si penalitaţile, scrie Adevarul.ro.

50.000 de lei este amenda pe care o risca atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica Jr daca nu depun toate documentele la Fisc in termen de 60 de zile.

 

Andreea Marin spune ca nu a primit nicio notificare de la ANAF si ar fi aflat din presa de posibila verificare a averii sale.

"Cred ca nu e nimic anormal sa primesti un control la un moment dat, iar acum inteleg ca e vorba de o campanie nationala in acest scop. Din punctul meu de vedere, aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate si nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect, iar din veniturile de pe urma muncii tale iti platesti datoriile catre stat", scrie Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului