Vedete din Romania

#andreea marin #stefan banica jr #vedete intern #casatorie Andreea Marin # andreea marin tuncay #relatie andreaa marin

Andreea Marin s-a casatorit in secret. Ce spune Stefan Banica?

Andreea Marin a inceput cu dreptul 2014. Dupa lungi mesaje cu subinteles, in sfarsit, Zana si iubitul sau turc au aratat lumii intregi cat de serioasa este relatia lor. Prin intermediul retelelor de socializare, cei doi au confirmat casatoria. 

Andreea Marin si-a manifestat din nou dorinta de a fi lasata sa-si traiasca linistita viata personala, spunand ca nu doreste sa faca niciun fel de declaratie vizavi de casatoria cu Tuncay. Iata mesajul publicat azi-noapte de diva pe pagina sa oficiala de Facebook, in care spulbera orice indoiala: 

”Dragii mei, dragele mele, va multumesc cu toata inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu ganduri calde si iertare voua ca nu v-am raspuns, dar sper sa intelegeti de ce am ales sa stau departe de telefon sau de internet si sa traiesc aceste zile asa cum simt: in liniste, iubire si pace sufleteasca. Aveam nevoie sa fiu cu mintea si cu inima doar langa cele doua suflete atat de importante pentru mine, in intimitate. Pentru familia noastra, aceasta a fost cea mai buna alegere. Va multumesc pentru ca-mi intelegeti nevoia de discretie, mi-am dorit sa traiesc momentul nostru frumos si sensibil doar la adapostul vietii noastre private, fara fast, simplu si cu decenta potrivita amandurora. Si daca alegerea mea este sa nu intru in detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper sa imi intelegeti si aceasta alegere si nevoia sufleteasca. As vrea tare mult sa va rog sa nu va suparati pentru faptul ca nu imi doresc interviuri cu privire la casatorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinta profunda de a pastra puritatea unui asemenea moment. Multumesc pentru fiecare gand bun, va imbratisez, cu respect si aceeasi daruire, Andreea”.

Mesajul Andreei vine dupa ce, ieri, Tuncay nu a mai numit-o pe Andreea „logodnica” sa, ci „sotie” si a precizat ca este fericit ca are o asemenea femeie langa el. Iata si mesajul fizioterapeutului care i-a cucerit inima zanei. 

„Dragi prieteni, am avut pana acum o relatie destul de buna cu Andreea. Intotdeauna am dorit sa tin aceasta relatie departe de presa. Din acest motiv, nu vorbesc niciodata despre relatia noastra. Am facut multi pasi in relatia noastra, in intimitate. Amandoi suntem persoane mature. Si la fiecare pas, nu ne gandim doar la noi, ci si la familiile noastre. Am prezentat-o pe Andreea ca logodnica mea pana acum. Si acum este o onoare pentru mine sa va impartasesc casatoria noastra. Voi fi mereu mandru sa am asa o femeie minunata langa mine, ca sotie. Va multumesc pentru urari si la multi ani!”

 

Fiica Andreei, Violeta, se pare ca si-a dat si ea acordul pentru ca mama ei sa duca mai departe relatia cu turcul pe care l-a cunoscut in timpul tratamentelor facute la clinica unde lucra acesta. In urma cu putin timp, ea le-a oferit celor doi binecuvantarea sa printr-un desen cu ajutorul caruia si-a exprimat afectiunea pentru Tuncay.

Andreea Banica si Tuncay Ozturk au o relatie discreta din 2013, la putin timp dupa ce vedeta a divortat de Stefan Banica Jr.  Acesta din urma nu a facut nicio declaratie vizavi de casatoria fostei sale sotii. Ba mai mult, ieri a publicat o fotografie de la munte, si a urat tuturor un weekend placut, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

De asemenea, Stefan Banica Jr si-a refacut viata dupa despartirea de fosta Zana a Surprizelor. Alaturi de Lavinia Parva, Stefan pare sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste. 


Vedete care au trecut pe langa moarte

 

 

Vedete de la care trebuie sa te inspiri in 2014 

Cum sa te imbraci iarna aceasta. Invata de la vedete 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare