Vedete din Romania

# andreea marin hoti # andreea marin casa #andreea marin

Andreea Marin, pradata de hoti. Primele declaratii ale vedetei!

Casa Andreei Marin a fost sparta de hoti in noapte de vineri spre sambata. Acestia au furat mai multe bijuterii, paguba ridicandu-se la 1.000 de lei. 

In momentul in care i-a fost sparta casa, Andreea Marin se afla in avion si se intorcea acasa de la Istanbul, unde insotise un pacient care avea nevoie de o operatie dificila. Sotul sau era inca plecat de acasa, iar hotii au actionat in doar cinci minute. 

Imediat ce Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au intors acasa si au observat ca locuinta era ravasita, au anuntat politia si s-a deschis o ancheta ampla.

Andreea Marin a declarat ca i se pare foarte bizar ca locuinta ei a fost sparta dupa ce in presa au aparut informatii ca va fi cercetata de Fisc pentru venituri nedeclarate. 

"Mi se pare cel putin ciudat ca atacul hotilor de azi-noapte vine dupa seria de articole pline de speculatii neadevarate, aparute ieri in presa si preluate de televiziuni. Este trist ca se intampla astfel si ca nimeni nu se gandeste ce consecinte poate avea faptul ca prin niste cuvinte pui o stampila asupra unui om si insinuezi ca traieste in lux sau ca in casa sa s-ar afla se afla cine stie ce mari comori.

Din fericire, hotii nu au avut ce sa fure de mare valoare, pentru ca nu detin bijuterii scumpe si nu ascund comori in propria casa. Nu am facut niciodata parada cu bunurile pe care le detin, de exemplu, am aceeasi masina de multi ani de zile, nici nu intentionez sa o schimb pentru ca nu tin sa fiu la moda cu noile aparitii, iar in casa nu tin niciodata, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viata cotidiana. Nu as fi avut nici aceasta suma daca nu am fi fost acum in reparatii.

Pentru ca sunt persoana publica, am avantajul de a purta uneori bijuterii scumpe la evenimente, dar nu pentru ca imi apartin, ci pentru ca anumite branduri mi le pun la dispozitie punctual. Asadar, hotii acum s-au lamurit ca nu merita efortul. Poate doar sa plece cu mobila in spinare sau cu gradina la pachet, care e pentru mine chiar ca o bijuterie.

Paguba psihologica este insa foarte importanta. Nu era nimeni acasa, in caz contrar, lucrurile ar fi putut degenera. Ancheta este in desfasurare. Autorii faptei au facut si greseli, lasand urme, dar, pentru mine, morala a ceea ce s-a intamplat e mai presus de gestul lor in sine", a declarat Andreea Marin in exclusivitate pentru Agentia de Presa Mondena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare