Vedete din Romania

#metode #sarcina #dezvoltare personala #andreea marin #legatura vizuala

Andreea Marin: "Mi-am vizualizat fiica inainte sa raman insarcinata!"

Fosta realizatoare TV Andreea Marin este din ce in ce mai implicata in proiectele sale de suflet din cadrul programului "Scoala Mamelor". Recent, in cadrul unui eveniment, Andreea Marin a facut cateva marturisiri surprinzatoare despre metoda pe care a folosit-o pentru a ramane insarcinata.

Fosta "Zana a Surprizelor" a povestit ca inainte de a ramane insarcinata a urmat niste cursuri de dezvoltare personala, pentru a se putea detasa de problemele de zi cu zi, pentru a se putea concentra asupra viitorului sau copil, dar si pentru a putea stabili o legatura vizuala cu acesta.

"Imi doream foarte tare sa devin mamica si, dupa o sarcina extrauterina devenisem nesigura, dar, in acelasi timp, faceam tot ce imi statea in putinta sa-mi indeplinesc visul. La un moment dat, o prietena din Germania m-a sfatuit ca zilnic sa stau 10 minute cu mine intr-o camera in care sa nu ma deranjeze nimeni si sa-mi vizualizez fiica. N-am crezut ca ar putea functiona, dar am incercat si, dupa o luna, am ramas insarcinata. Mai mult, fiica mea e exact asa cum am vizualizat-o: cu par cret si ochi albastri", a marturisit Andreea Marin.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului