Vedete din Romania

# andreea marin iubit #Andreea Marin divort #andreea marin

Andreea Marin, marturisiri despre noul barbat din viata ei

Andreea Marin trece printr-o perioada foarte buna, desi a divortat in urma cu cateva luni de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. De cand a redevenit o femeie libera, "Zana" parca a inflorit.

Andreea Marin a slabit 15 kilograme, are o silueta de invidiat si este mereu prezenta la evenimentele mondene. Nu sufera deloc si spune ca orice etapa din viata ei are un scop. De asemenea, intr-un interviu recent ea a vorbit despre o viitoare relatie si a lasat sa se inteleaga ca ar avea chiar si in acest moment pe cineva.

”Nu voi mai vorbi cu aceeaşi sinceritate ca până acum despre viaţa mea personală şi nu pentru că nu mai sunt un om sincer, ci pentru că m-am convins că discreţia în viaţa personală e mai degraba binevenită decat transparenţa. Am împărtăşit de atâtea ori fericirea mea, am mărturisit-o cu deschidere, dar nu toţi oamenii văd asta cu ochi buni şi nu oricine întoarce energie pozitivă către tine. Pe de alta parte, nu intotdeauna când oferi dragoste, o şi primesti la fel. De aceea, am hotărât să ţin doar pentru mine ce voi trăi de acum înainte în plan personal. Nu am de gând să neg când e vorba de ceva evident, dar nici nu voi intra in detalii. E alegerea mea în acest moment, asumată cu maturitate în urma unor lecţii de viaţă trăite care îmi spun că e mai bine aşa”, a declarat Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare