Vedete din Romania

#andreea marin doliu #andreea marin #vedete

Andreea Marin in doliu! Tatal vedetei a murit!

Andreea Marin trece prin momente cumplite! Tatal acesteia a incetat din viata miercuri, 3 martie. Vedeta a facut anuntul trist pe pagina personala de Facebook. Anuntul este insotit si de cateva fotografii din copilaria vedetei.

"Acum cateva ore, sufletul si sprijinul meu de o viata, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri si mama, si bunicii mei si atatia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stalpul meu de sprijin de la primul meu pas in viata, in momentele grele si bune, neconditionat, pana in ultima clipa. Nu as fi asternut aceste randuri aici, dar nu stiu cum altfel sa imi cer iertare fata de multi oamenii buni, de aici si de la Dublin ce ma asteptau si se bazau pe mine in aceste zile, iar eu nu voi mai putea sa le fiu alaturi... Imi pare rau si voi face tot ce pot sa repar in viitor ceea ce trebuie sa anulez astazi. Duminica ar fi fost ziua de nastere a tatei, Dumnezeu sa-l odihneasca... Va multumesc tare mult pentru intelegere si pentru linistea de care avem nevoie acum...", a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Dan Marin locuia in Roman, orasul natal al vedetei. Acesta s-a recasatorit, in anul 2006, cu o functionara foarte respectata in Iasi, Renata Marin, fosta sefa a Starii Civile. Aceasta era ce-a de-a treia casatorie a tatalui Andreei Marin. Dan Marin a mai trecut de doua ori pe la altar, cu mama Andreei, Violeta, (ce a incetat din viata in vara anului 1984, intr-un accident de masina) apoi cu Elena, o functionara din Roman.

Sursa foto: stirimondene.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului