Vedete din Romania

#Andreea Marin Stefan Banica Jr #Andreea Marin divort #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin divorteaza! Se impaca cu Stefan Banica Jr?

Intr-o ora de la anuntul divortului, Andreea a primit, doar pe Facebook, acolo unde a facut anuntul despartirii, peste 400 de comentarii! Cele mai multe mesaje sunt de incurajare, “Trist, dureros dar viata merge inainte, fii puternica!”, dar sunt si unele atacuri la adresa Zanei si chiar intrebari indiscrete.

 

"Ca sa eviti un nou divort, mai bine nu te mai marita niciodata. Ai o fire prea autoritara, palesc toti barbatii din preajma ta, si chiar cand crezi ca esti indragostita, in realitate te iubesti numai pe tine si urmaresti interesele tale. Pacat de fata ca trebue sa suporte infantilismul mamei”, “Nu inteleg asemenea anunt! Pare ca vine ca si o scuza la ceea ce ai decis sa faci! A treia casnicie esuata, te-ai gandit vreodata ca poate TU esti cauza tuturor casniciilor esuate? Nu este normal ca Violeta sa vada prea multi barbati in casa ta, in casniciile tale. Ai 41 de ani, dar mintea ti-a ramas tot de adolescenta, nu ai invatat sa iubesti cu adevarat un barbat, cu bune si cu rele, cu defecte si cu calitati! Ce exemplu ii dai fiicei tale cand aude ca ai divortat de 3 ori? Imi pare rau, nu judec ci doar spun ceea ce gandesc”, “Divortul de Tuncay este un semn ca nu esti asa cum te crezi ! Daca te-ai purtat si cu el precum cu cainii care te-au “speriat”, de ai urlat sa te stie toata tara , e clar ! Probabil omul voia o viata normala de familie, iar tu i-ai oferit vedetism, egoism, etc. fiindca te crezi detinatoarea adevarului absolut ! Poate devii o mama normala, care chiar va pretui viata in toate formele ei. Invata-ti fiica sa aprecieze toate formele de viata, in ideea ca daca nu poti face bine, cel putin sa nu faci rau!” i-au scris fanii.

 

 

Pe de alta parte, alti prieteni virtuali au intrebat-o daca urmeaza impacarea cu Stefan Banica Jr, tatal fiicei sale. “Eu mi-as dori sa te impaci cu Stefan Banica, pentru ca, dupa parerea mea formati un cuplu foarte frumos Mergi inapoi la Stefan si convinge-l ca e solutia cea mai buna pentru copilul vostru, sa redeveniti o familie!”, “Asa-i ca te impaci cu Banica? Zii ca nu!?”

“Poate ca va urma impacarea cu Stefan Banica.El este tatal Violetei, intre voi este o legatura puternica. In atatia ani el nu s-a casatorit, si-a luat o "copie" a ta,care nu-i nici pe departe.....Nu cred ca veti fi nici primii si nici ultimii care-si refac familia” .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare