Vedete din Romania

Andreea Marin Banica este o femeie de succes

La trei luni de la nasterea fetitei sale, Andreea Marin a participat la lansarea oficiala a revistei Business Woman , eveniment desfasurat la hotelul Howard Johnson din capitala. Cu aceasta ocazie a avut loc si lansarea anuarului “33 Romanian Business Women Hall of Fame”.

Andreea Marin Banica si-a inceput primul sau discurs, sustinut in calitate de director editorial al revistei Business Woman Magazine, tot cu gandul la fiica sa.

“Vreau sa cred ca lumea fiicei mele va fi cea in care forta binelui are sanse reale sa cladeasca mai mult decat distrug ipocrizia, libertatea prost inteleasa, ignoranta, minciuna, incultura. Lumea in care Violeta mea poate deveni peste timp una dintre femeile rafinate, educate, echilibrate, libere in gandire, capabile sa schimbe destine in bine.”, a declarat Andreea.

La prima sa iesire in public dupa nasterea fetitei sale, Andreea Marin s-a intretinut cu invitatii si a vorbit de noua provocare din viata sa, aceea de a ocupa postul de director editorial.

“Revista se adreseaza femeilor de afaceri sau celor care isi doresc sa aiba o cariera infloritoare. Celor care nu uita sa fie mame, vecine, prietene si sotii in acelasi timp. Femei in toata puterea cuvantului, pe care le veti cunoaste, pas cu pas, in paginile acestei reviste. Eu sunt mama inainte de toate si sunt mandra de asta”, a explicat tanara mamica.

Cu ocazia acestui eveniment s-au decernat 5 premii speciale: CEO-ul Anului - Angela Cretu , General Manager Avon Cosmetics Romania & SEE; Comunicatorul Anului- Mona Nicolici, Deputy Spokesperson Petrom; Marketer-ul Anului - Andreea Mihai, Marketing Director Carrefour Romania; Antreprenorul Anului - Mariuca Talpes, actionar Softwin, CEO Intuitext; Politicianul Anului - Monica Iacob-Ridzi, Europarlamentar, Presedintele OTPD-L.

Dupa ce si-a lansat blogul personal, andreeamarinbanica.acasa.ro, in colaborare cu portalul acasa.ro, blog care a cunoscut un real succes si a batut palma cu postul public de televiziune pentru difuzarea emisiunii “Pretuieste viata” care va intra pe post din toamna acestui an, prima productie gandita de vedeta, ea s-a apucat si de presa scrisa.

Andreea Marin Banica semneaza editorialele acestei publicatii si tine o rubrica permanenta ce prezinta istoria femeilor care au reusit sa patrunda in lumea oamenilor de afaceri stapanita de barbati.

Andreea mai este si primul Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, ocazie pentru care saptamana aceasta ea se afla la New York. Vedeta este pe ultima suta de metri cu organizarea Galei UNICEF de anul acesta, un evenimet televizat in care se vor strange fonduri pentru a oferi o viata mai buna copiilor.

“Saptamana aceasta voi pasi pentru prima data in sediile ONU si UNICEF din New York – si putine invitatii pe care le-am primit de-a lungul timpului au avut pentru mine o asemenea insemnatate”, a spus Andreea Marin Banica.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare