Vedete din Romania

#familie #bianca dragusanu #andreea marin banica

Andreea Marin Banica, despre Bianca Dragusanu: "Orice padure are si uscaciuni"

In fiecare an, intr-un cadrul fastuos, revista " " premiaza cele mai importante femei de afaceri din Romania. Alaturi de doamnele premiate s-a aflat si Andreea Marin care ne-a povestit putin despre viata, succes, valori si nonvalori.

Replica Vedetelor: Pentru ca suntem la " ", care e reteta succesului tau?

Andreea Marin: Nu am o reteta a succesului, am un crez, am principii pe care le respect dar nu am o reteta clara pe care sa o pot da si altora mai departe, nici nu sunt genul de om care isi permite la 35 de ani sa dea sfaturi. E foarte important sa iti urmezi ideile in care crezi fara sa te uiti in stanga si in dreapta la cei care sunt sceptici, daca tu esti convins de ceea ce faci si faci cu pasiune, atunci nu ezita! Si mai cred ca e important sa pui suflet in fiecare demers pe care il faci. Ceea ce faci pentru ca esti obligat sau doar pentru un salariu nu poate sa iasa ca atunci cand pui si un pic de suflet.

Replica Vedetelor: Ce parere ai de domnisoarele care reusesc sa tina prima pagina a ziarelor desi nu au nimic concret de spus si se folosesc de relatiile lor pentru a iesi putin in fata? Ma refer aici la personaje gen Bianca Dragusanu.

Andreea Marin: Lumea e complexa si exista tot felul de oameni si trebuie sa existe tot felul de oameni, pana la urma in fiecare padure exista si copaci exista si uscaturi si ele fac impreuna padurea. Singurul aspect pe care eu il vad negativ, nu ma deranjeaza ca lumea e diversa, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu propria viata atata vreme cat nu ii deranjeaza prea mult pe cei din jur. Ceea ce nu e in regula e faptul ca nu avem spatiu in ziarele noastre pentru oameni care chiar fac ceva bun si avem destul spatiu pentru oameni care nu fac nimic, oameni care stralucesc cel mult o zi sau o luna pe primele pagini pentru ca fac doar nebunii, nimic important , nimic care sa ramana, nimic curat, cred ca asta e aspectul negativ al problemei.

Replica Vedetelor: Ce personaj crezi ca ar trebui sa tina prima pagina a  ziarelor?

Andreea Marin: De pilda doamna care a obtinut premiul pentru cea mai buna femeie inventator la Geneva, la targul de inventii de anul acesta, ea avand un rezultat extraordinar dupa indelungi cercetari in domeniul chimiei si in domeniul medical. Ea a descoperit un dispozitiv relativ simplu pe care il poate folosi oricine, nu doar un medic, care determina printr-o analiza de sange, in mai putin de 6 minute, faptul ca ai sau nu ai cancer, chiar inainte ca diagnosticul sa iti fie pus de medic. Da, un astfel de om merita interviuri, merita pagini de ziar, merita spatiu online, am fost unul dintre oamenii care au realizat un interviu amplu cu aceasta doamna si povestea ei de viata extraordinara, il gasiti pe blogul meu.

"Vreau sa zbor in spatiu"

Replica Vedetelor: Ai avut o gramada de activitati foarte interesante. In viitor cu ce ai vrea sa ne surprinzi?

Andreea Marin: Sa zbor in spatiu, asta mi-ar placea sa fac.

Replica Vedetelor: Despre Violeta ce ne poti spune, are veleitati muzicale? Cu cine seamana?

Andreea Marin: E fata mare, iubeste dansul, e o fata foarte energica. E un copil normal, perspicace dar in limita normalitatii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare