Vedete din Romania

#andreea marin banica #permis auto #motor

Andreea Marin Banica are permis pentru motocicleta

Andreea Marin Banica se mandreste cu dosarul curat de circulatie: nici o amenda! Fosta prezentatoare TV merge uneori cu bicicleta, iar recent a obtinut si permisul pentru motocicleta.

Dupa ce a obtinut carnetul la 18 ani, Andreea Marin Banica a incercat sa fie un sofer responsabil. Nu-si aminteste sa fi luat amenda de la vreun politist, nu a facut niciodata un accident de circulatie serios si nici nu a avut vreodata un conflict in trafic.

Prezenta sambata in emisiunea ProMotor, de la ProTV, ea va vorbi cu Roxana Ciuhulescu despre masinile pe care le-a condus de-a lungul anilor si despre experienta de sofer.

Cele mai multe autovehicule ale Andreei au fost BMW-uri, printre care modelul Mini, dar si BMW seria 3, 5, 6, 7. Acum ea conduce un BMW seria 5 GT, masina mare si puternica, care se gaseste in Romania la un pret incepand de la aproximativ 55.000 de euro.

Fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, Surprize" a marturisit ca uneori merge cu bicicleta si si-a luat si permisul de motocicleta, fara sa spuna insa daca planuieste achizitionarea unui motor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului