Vedete din Romania

#avere andreea marin #andreea marin

Andreea Marin, avere de un milion de euro? „Dumnezeu le potriveste! N-am de ce sa ma plang”

Cunoscuta de o tara intreaga si considerata una dintre cele mai iubite femei din Romania, Andreea Marin a fost invitata in emisiunea Cristinei Siscanu de la Metropola TV, acolo unde „Zana Surprizelor” a vorbit despre averea ei.

 

Intrebata direct daca are un milion de euro, Andreea Marin nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns. „La cat iti estimezi propria avere? Depaseste un milion de euro?”, a intrebat Cristina Siscanu, iar raspunsul oferit de „Zana Surprizelor” il puteti vedea mai jos:

„Nu as numi-o avere. Am casa, am masina, am bani sa calatoresc fara exagerari, nu imi plac excesele de niciun fel, sunt un om cu picioarele pe pamant, echilibrat si incerc sa fac tot ce pot pentru ca fiica mea sa aiba un viitor. Nu mi-as permite sa o dau la orice scoala, oricat de scumpa. Nu, recunosc. E un efort continuu gandindu-ma la viitorul ei si la facultatea care se apropie. Am inceput sa ma interesez. Exista si casa noastra de la tara. La un moment dat poate fi vanduta, daca e sa o privesti ca pe o investitie pentru a reinvesti banii in altceva. Am sa-l citez pe Valeriu Lazarov, care era un producator de televiziune nu doar aici, ci mai ales in strainatate, care mi-a spus: «Andreea, imi pare rau. Te-ai nascut in tara nepotrivita. Daca facand fix acelasi lucru erai intr-una din celelalte tari aveai de minim 10-20 de ori mai mult. Acum depinde si unde te nasti». Poate ca da, as fi putut castiga mai mult. Dar eu cred ca Dumnezeu le potriveste asa cum trebuie ele sa fie. N-am de ce a ma plange. Am avut perioade cand am castigat bine, perioade cand mi-a fost greu. Eu ma multumesc si cu putin, caci am trecut si prin momente grele in viata. Stiu sa traiesc si cu mult, stiu sa traiesc si cu putin. Cu foarte mult nu stiu, nu am avut momente cand sa arunc cu banii pe fereastra”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare