Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #vedete intern # andreea marin tuncay #andreea marin insarcinata

Surpriza Andreei Marin: "Asteptam din moment in moment confirmarea!"

Andreea Marin isi doreste foarte mult un copil cu mai tanarul sau sot, Tuncay. 

Vedeta indragita, mama a unei fetite superbe, Violeta, isi mai doreste un copil, desi are aproape 40 de ani. Arata superb, se simte foarte bine, asa ca nimic nu o opreste sa incerce sa devina din nou mama. Ea a confirmat pentru cancan.ro planurile de extindere a familiei sale, alaturi de sotul ei Tuncay. Vedeta spune ca si Violeta ar fi incantata sa fie sora mai mare, asa ca nu exista nicio opreliste pentru ca in curand Andreea sa anunte marea veste:

"Bineinteles ca imi mai doresc un copil. Astept din moment in moment sa aflu ca s-a intamplat minunea. Bineinteles ca nu sunt speriata de idee. Din contra, m-as simti binecuvantata sa mai aduc un suflet pe lume. Violeta s-ar bucura enorm sa mai aiba un fratior sau o surioara. Nu ma simt prea in varsta sa fac un copil, din contra. Ma simt mai pregatita ca niciodata. Totul tine acum doar de Dumnezeu. Numai EL stie cand se va intampla acest lucru". 

Pana cand se va intampla acest lucru, Andreea planuieste sa plece in Turcia impreuna cu familia ei, acolo unde spune ca simte ca are o "a doua casa". 

CITESTE SI: Teo, de mana cu Antonio: Vad artificii cand ma uit la el!

7 trucuri rapide pentru o silueta perfecta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului