Vedete din Romania

#sfaturi de la violeta #fiica Andreea Marin #andreea marin #violeta

Andreea Marin a inceput sa primeasca sfaturi de la fiica ei. “Nu mai am 20 de ani”

Andreea Marin a inceput sa primeasca sfaturi de la fiica ei, Violeta, in varsta de 14 ani. Zana surprizelor a declarat pentru o publicatie ca se bucura enorm de aceasta perioada a vietii, in care relatia dintre ea si Violeta ajunge la un alt nivel. Cele doua au inceput sa se consulte reciproc in anumite privinte, iar Andreea Marin este foarte incantata de aceasta noua etapa din viata celor doua.

 

 Violeta o sfatuieste pe Andreea Marin sa renunte la hainele albe si negre si sa incerce si culori mai indraznete, insa vedeta ii reaminteste ca nu mai are 20 de ani si prefera comoditatea.

„Obisnuieste chiar sa imi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred ca e foarte frumos asa sa simti interactiunea aceasta mama-fiica, adica e momentul in care am inceput sa fim prietene, sa ne sfatuim, e un sentiment tare placut si necunoscut de mine pana acum.

De pilda, imi spune ca e foarte bine sa mai ies din alb si negru si sa indraznesc mai mult. Desigur eu ii amintesc faptul ca nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, si ca imi place comoditatea din ce in ce mai mult.

Nu mai simt nevoia sa epatez in niciun fel, sa fiu pe tocuri. Mi-e greu in seara asta pe tocuri, iti spun sincer, m-am obisnuit tare mult cu comoditatea, insa o mai ascult din cand in cand si chiar ma imbrac cum imi spune ea, ca sa ii fac pe plac’’, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare