Vedete din Romania

#andreea mantea #andrei tardea #datorie

Andreea Mantea: "Sa strig teapa ca sa arat ca-s proasta?!"

Pentru ca nu mai suporta scandalul care s-a inscat in jurul datoriilor fostului sau iubit, euro pentru prezentarea productiei " Tombola Castigatorilor" de la TVR2.

"Nu sunt suparata din cauza acelor bani, emisiunea a avut loc in vara (2009 – n.r.), iar noi ne-am despartit de abia in decembrie", a marturisit aceasta pentru "ring".

In ceea ce priveste implicarea ei in scandalul Tardea, Andreea a spus celor de la "ring" ca doreste doar sa fie lasata in pace:

"Rog pe toata lumea sa ma lase in pace si sa nu ma mai implice in nimic. Nu comentez nimic din ce zice Andrei (Tardea – n.r.) sau din ceea ce zic altii despre Andrei! Pentru mine, Andrei si Alexandra (Badescu, fosta sotie a lui Andrei – n.r.) reprezinta un capitol total inchis! Niciodata in viata mea nu voi mai comenta nimic despre ei, indiferent de poveste, si de bine fie aceasta! Sa faca circul aceasta intre ei si sa ma lase pe mine in pace, ca nu am chef! Sa apara mai des, sa devina mai cunoscuti, si poate atunci nu se va mai mentiona numele meu".

Mai mult de atat, Andreea a declarat ca, in privinta onorariului de la "Tombola Castigatorilor", nu se mai asteapta demult sa mai primeasca vreun ban. Insa, in loc sa faca "circ pentru publicitate" a preferat sa se resemneze si sa ingroape banii aia.

"Si mie au sa-mi dea oamenii bani, si mie mi-au facut oameni cunoscuti lucruri rele si... as putea sa ma duc la televizor, nu?! «Uite, domne, cutarita mi-a dat nu stiu ce teapa la un contract!» Dar ce am de castigat din asta, sa arat ca sunt o victima... sau ca sunt proasta?! Sa-mi arat prostia in ziar, sa citeasca toata lumea?!", a subliniat indignata Andreea Mantea pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare