Vedete din Romania

#andreea mantea #andrei tardea #copil #casatorie

Andreea Mantea nu vrea copil cu Tardea

foto jos), a ramas insarcinata, el i-a spus in repetate randuri sa faca avort . In plus, acesta a mai dezvaluit ca Andreea Mantea nu vrea un copil cu el.

Contactat telefonic de cei de la emisiunea Acces Direct, afaceristul a dorit sa-si exprime punctul de vedere vizavi de scandalul iscat in jurul paternitatii Arianei, fetita Alexandrei Badescu.

"Nimeni nu traieste in locul meu, nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu cu aceasta domnisoara. Daca ea a decis sa faca acest copil fara acordul meu care eram sotul ei, atunci pentru mine nu exista acest copil. In secunda zero dupa ce mi-a spus ca e insarcinata eu i-am zis sa faca avort. Eu i-am zis in fiecare zi sa faca avort si ea nu m-a ascultat. Nu stiu de ce a facut copilul pana la urma ori fiindca a crezut ca o sa ma impac cu ea ori si l-a dorit prea mult. Noi nu ne mai intelegeam si nu mai avea rost sa facem un copil.", a explicat telefonic Andrei Tardea.

Alexandra BadescuMai mult decat atat, afaceristul a spus ca mai are un copil dintr-o relatie anterioara pe care nu-l vede suficient de des, lucru care il doare si nu doreste sa se repete istoria.

"Eu mai am un baiat dintr-o relatie anterioara pe care mi l-am dorit. Din pacate nu este mereu langa mine si nu imi doream sa se intample acelasi lucru si acum… Din punctul meu de vedere nu este moral ca eu sa cresc un copil pe care nu mi l-am dorit"

Intrebat de jurnalistii din platoul Acces Direct daca si-a facut planuri de viitor alaturi de Andreea Mantea, Tardea a precizat ca nu s-a pus problema inca de asa ceva si oricum, daca ar fi ceva, este treaba lor.

"Andreea nu-si doreste un copil de la mine. Nici eu nu-mi doresc. Nu s-a pus problema unei casatorii. Andreea este o femeie cu capul pe umeri care intelege ceea ce se intampla in viata mea [...] si daca ne vom casatori este treaba noastra", a completat Andrei pe finalul conversatiei telefonice.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare