Vedete din Romania

Andreea Mantea lucreaza dimineata

Modelul si-a adjudecat postul de "vecina" permanenta a prezentatorilor Razvan Simion si Dani Otil la matinalul de la Antena 1, dupa ce, ieri, a castigat selectia la care mai participau alte patru manechine, povesteste Cancan. Dupa o competitie extrem de stransa, pe baza sms-urilor trimise de telespectatori si datorita sugestiilor oferite de vedetele invitate in platou, Andreea Mantea a devenit „vecina“ simpaticilor matinali.

Votata de public

Frumoasa bruneta a acumulat aproximativ 1.900 de voturi de la telespectatori, surclasand-o astfel pe Roxana Ungureanu , cea mai cunoscuta dintre contracandidatele sale. “Inainte sa ma inscriu la casting, ma culcam la 12.00, chiar 01.00 noaptea, dar acum am grija sa ma bag in pat la 10.00 seara cel tarziu, pentru ca trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata la cinci. Dar nu imi pare rau, ba dimpotriva”, a declarat bruneta, care nu e deloc deranjata de umorul acid al colegilor ei.

Schimbari in program

Fosta VJ-ita la , bruneta este foarte fericita ca a castigat selectia, cu toate ca postul de asistenta a lui Razvan si Dani a presupus modificari radicale in programul ei. “Mie imi place ca sunt rautaciosi si, uneori, in spatele camerelor si eu ii atac. E un stil de umorul care imi convine”, a mai spus Andreea despre relatia ei cu Razvan si Dani. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului