Vedete din Romania

#andreea mantea # andreea mantea iubit # stiri andreea mantea

Andreea Mantea, dezvaluiri socante despre un fost iubit. Cum a fost inselata si cum s-a razbunat vedeta

Vedeta de televiziune Andreea Mantea (35 de ani) a fost invitata in cadrul emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai", ocazie cu care a facut o serie de dezvaluiri incendiare despre viata sa amoroasa.

Astfel, prezentatoarea TV a prezentat modul dramatic in care a pus capat unei relatii cu un avocat, dupa ce a aflat ca acesta este de fapt insurat.

"Avem o relatie cu el de cateva luni, tin minte ca eram la spalatorie, asteptam sa imi fie spalata masina. M-a sunat o jurnalista sa ma intrebe ce parere am de faptul ca iubitul meu si-a depus azi actele de divort. Mi s-au inmuiat picioarele, nu puteam sa stau pe bordura, nu puteam sa respir", a spus Andreea Mantea.

"Am trecut de moment, l-am sunat si i-am zis sa-si ia hainele de la mine din casa. Nu le-a luat si le-am aruncat la gunoi. Din momentul in care am aflat ca el m-a mintit, din secunda aia eu am renuntat la acea relatie.

Din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ala, el mi-a zis ulterior ca era despartit de acea fata de 6 luni. Bai omule, in ce lume traiesti? El a crezut vreodata ca eu nu o sa aflu? Am aflat", a completat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului