Vedete din Romania

#Da o sansa dragostei #Andreea Mantea concediata #vedete intern #andreea mantea #showbiz

Andreea Mantea, data afara de la Euforia TV. Ce spune vedeta

Nici nu s-a intors bine la serviciu, ca a si fost concediata! Show-ul „Da o sansa dragostei” prezentat de Andreea Mantea la Euforia TV a fost scos din grila!

La mijlocul lui septembrie, la doar cinci luni dupa nastere, Andreea Mantea (29 de ani) s-a intors pe sticla pentru a prezenta show-ul transmis in direct timp de trei ore, de luni pana vineri. Insa emisunea nu a avut prea mult succes, iar producatorii au decis s-o opreasca dupa o luna!

Daca lansarea emisiunii a fost facuta mare tam-tam, decizia de a fi scoasa din grila a fost foarte discreta. Andreea Mantea a dezvaluit singura fanilor ce s-a intamplat, pe contul personal de Facebook. Intrebata de o admiratoare de ce nu mai este emisiunea „Da o sansa dragostei” la tv, bruneta a raspuns: „A fost scoasa din grila. Dintr-o data! Asta este! Mergem mai departe!”. Tot ea a explicat si ce a dus la aceasta decizie. Cand cineva i-a spus ca regreta aceasta modificare, Andreea a raspuns: „Si mie, dar asta este. Din pacate nu se inscriau prea multe persoane”.

In ceea ce-i priveste pe sefii ei, acestia nu au dorit sa spuna ce s-a intamplat. „Nu comentam in nici un fel”, a fost declaratia oficiala oferita de PR-ul Euforia TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului