Vedete din Romania

#tv #greutate #despartire #andreea mantea

Andreea Mantea a slabit 7 kg, desi mananca foarte mult

Antrenamentele pentru emisiunea "Dansez pentru tine" si despartirea de Andrei Tardea i-au afectat greutatea Andreei Mantea. Bruneta a slabit 7 kilograme in cateva luni, in ciuda faptului ca nu se abtine de la mancare.

"De la 53 am ajuns la 46 de kilograme. Nu mai imi vine nici o haina. Efortul de la "Dansez pentru tine" si supararea si-au spus cuvantul. Nu stiu ce mi s-a intamplat, ca eu mananc foarte mult, dar pur si simplu, am slabit fara sa vreau", a declarat Andreea pentru Click
Bruneta a dezvaluit si adevaratul motiv pentru despartirea de iubit: nu a fost dispusa sa intemeieze o familie alaturi de el. "Am trecut peste toate scandalurile. Momentul care a dus la separare a fost discutia despre casatorie. Daca lui ii ardea de casatorie, n-am ce sa-i fac, eu nu cred ca e cazul sa mergem mai departe", a povestit fosta iubita a lui Tardea.

Relatie cu Robeto Lazarov?

Mantea a dezmintit iritata zvonul despre o posibila relatie a ei cu Roberto, fiul cel mare al regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov .

"La asa ceva chiar nu ma asteptam! Am fost cuplata la viata mea cu multi barbati pe care nici macar nu-i cunoasteam, dar de data asta s-a intrecut masura. Eu nu l-am mai vazut pe omul asta din vara, de la inmormantarea domnului Lazarov. Era normal sa merg acolo pentru ca dumnealui mi-a deschis calea in televiziune si ii port un respect imens si acum. In afara de faptul ca i-am transmis condoleantele mele, nu am vorbit altceva cu Roberto. Nici macar nu am numarul lui de telefon pentru ca i-as fi cerut scuze pentru cretinitatea asta care a aparut despre noi" a declarat Andreea pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare