Vedete din Romania

#andreea mantea #tania budi #tvr2 #aurelian temisan

Andreea Mantea a lasat-o pe Tania Budi fara emisiune

Tania Budi a fost inlocuita in ultimul moment de Andreea Mantea la TVR2. Ea isi alesesese deja tinutele pentru emisiunea pe care urma sa o prezinte alaturi de Adrian Temisan, "Tombola castigurilor".

Prezentatoare cu experienta lunga la televiziunea publica, Tania Budi a fost data la o parte pentru nou venita Andreea Mantea care si-a incheiat de curand colaborarea cu Antena 1, dupa ce a lucrat alaturi de Mircea Radu la doua emisiuni: "Noaptea erorilor" si "Din Dragoste".

Budi participase la repetitii si isi alesese tinutele, dar, in ultimul moment, a fost anuntata ca va fi inlocuita de Mantea la carma emisiunii saptamanale de divertisment.

"E adevarat ca am negociat cu cei de la TVR si ca am facut repetitii pentru debututul emisiunii. Mai mult, deja aveam pregatite tinutele pentru primele sase editii. Imi pare rau ca am ratat ocazia de a lucra alaturi de regizorul Petre Nastase pe care eu il admir foarte mult", a declarat Tania Budi pentru Click!

Dupa doar un an si jumatate experienta in televiziune, Andreea Mantea are ocazia sa prezinte alaturi de Aurelian Temisan , emisiunea "Tombola castigurilor". Motivul inlocuirii bruste pare a fi omul de afaceri Petre Paul Tardea, sponsorul emisiunii. Mantea are o relatie cu Andrei Tardea , fiul afaceristului, asa ca nu este exclus ca tanara sa fi primit un mic ajutor in obtinerea slujbei.


Citeste si

Andreea Mantea vrea sa fie lasata in pace de presa

Iubitul Andreei Mantea asteapta rezultatul ADN

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare